Senaatti

Rakennuttajapäällikkö, Kokoaikainen, Helsinki
Keskeiset työtehtävätRakennuttajapäällikkönä tehtäväsi on johtaa sinulle nimettyjä investointihankkeita, edelleenvuokraushankkeita ja tarvittaessa kunnossapitohankkeita Etelä-Suomen alueella. Toimit rakennuttamisen asiantuntijana tilaratkaisuvaiheessa ja johdat hankesuunnittelua vastaten hankkeen budjetista, aikataulusta, laadusta sekä laajuuden määrittelystä yhteistyössä asiakkaan ja Senaatin vastaavaa toimialaa edustavan asiakaspäällikön kanssa. Toteutusvaiheessa johdat hanketta kohti investointipäätöksessä määriteltyjä budjetti-, aikataulu-, laatu- ja laajuustavoitteita. Lisäksi vastaat takuuajan hanketehtävien toteutumisesta.

Rakennuttajapäällikkö valmistelee ja tekee hankkeeseen liittyviä päätöksiä itsenäisesti toimivaltansa puitteissa. Hän varmistaa myös hankkeeseen liittyvän sujuvan yhteydenpidon asiakkaan suuntaan, ja koordinoi Senaatin sisäistä yhteistyötä hankkeen osalta. Lisäksi rakennuttajapäällikkö vastaa hankkeen teknisestä viestinnästä sovitun mukaisesti. Kaiken kaikkiaan rooli on hyvin vastuullinen ja itsenäinen, ja se edellyttää jämäkkää johtajuutta sekä hyvää paineensietokykyä.

Edellytettävä osaaminen ja työkokemusTehtävässä menestyminen edellyttää myös vähintään AMK-tasoista rakennusalan koulutusta, useiden vuosien kokemusta rakennuttamisesta sekä hyvää sidosryhmien tuntemusta Etelä-Suomen alueella.
Avoimia paikkoja1
Työsuhteen tyyppiVakinainen
TyöaikatyyppiKokoaikainen
Tuleva esimiesMatti-Pekka Jalonen
Lisätietoja tehtävästäRakennuttamisryhmän päällikkö Matti-Pekka Jalonen, p. 040 767 8707
Hakuaika14.08.2019-01.09.2019 klo 23:59
<< Edellinen sivu

Tulosta