Senaatti

Turvallisuuspäällikkö, Kokoaikainen, Helsinki
Keskeiset työtehtävätTurvallisuuspäällikkönä vastaat Senaatti-liikelaitoksen organisaatio- ja sidosryhmäturvallisuuden hallinnasta, varmistamisesta (auditoinnit) ja kehittämisestä (koulutus, ohjeistaminen) sekä turvallisuuspalveluiden sisäisten tuki- ja kehittämistehtävien koordinoinnista. Teet läheistä yhteistyötä Puolustuskiinteistöt-liikelaitoksen ja konsernin ICT-yksikön sekä organisaatioturvallisuuden eri osa-alueiden vastuuhenkilöiden kanssa huomioiden Senaatti-konsernin strategian, turvallisuuden ja varautumisen politiikan sekä turvallisuuden eri osa-alueiden periaatteet. Turvallisuuspäällikkö toimii turvallisuusyksikön asiantuntijaryhmän esimiehenä. Osallistut turvallisuuden ja varautumisen ohjausryhmän toimintaan.
Edellytettävä osaaminen ja työkokemus• soveltuva korkeakoulututkinto
• vähintään 5 vuoden turvallisuuteen liittyvä työkokemus, painottuen organisaatio-/yritysturvallisuuden hallinnointiin ja toimittajien ohjaukseen
• esimieskokemusta
• VAHTI-ohjeistuksen ja Katakri-auditointiviitekehyksen osaamista
• hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö ja esiintymistaidot sekä hyvä paineensietokyky
• asiakas- ja ratkaisukeskeinen sekä aikaansaava toimintatyyli.
Arvostettava osaaminen ja työkokemusArvostamme turvallisuuteen liittyviä kursseja ja sertifikaatteja sekä englannin kielen taitoa. Hallitsethan tavanomaisimmat toimisto- ja tietojärjestelmät ja kykenet omaksumaan uudet järjestelmät nopeasti.
Avoimia paikkoja1
Työsuhteen tyyppiVakinainen
TyöaikatyyppiKokoaikainen
Tuleva esimiesTuomas Lehmusmetsä
Lisätietoja tehtävästäTurvallisuusjohtaja Tuomas Lehmusmetsä, p. 040 504 1978
Hakuaika19.11.2021-07.12.2021 klo 23:59
<< Edellinen sivu

Tulosta