Senaatti

Rakennuttamisen valmennusohjelma, Kokoaikainen, Kuopio
Keskeiset työtehtävätEtsimme henkilöitä Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Kuopioon ja Ouluun. Otamme sinut heti vakituiseen työsuhteeseen ja lupaamme valmentaa sinut mentorisi tuella rakennuttajapäälliköksi.

Etsimme rakennusalalle jo tuntumaa saaneita lupauksia rakennuttamisen valmennusohjelmaan, tähtäimenä ura rakennuttajapäällikön tehtävässä. Rakennuttajapäällikkö vastaa hankkeiden rakennuttamisesta ja luo työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.
Kaksi vuotta kestävän valmennusohjelmamme aikana annamme sinulle tarvittavan osaamisen aloittaaksesi rakennuttajapäällikön tehtävissä. Työskentelet valmennuksesi ajan oman mentorisi tiiviissä ohjauksessa. Opiskelu on yhdistelmä tekemällä oppimista ja teoreettisempaa opiskelua (mm. RAP-koulutusohjelma) sekä verkottumista talon sisällä ja alan toimijoihin. Hankkeiden kautta pääset tutustumaan valtionhallinnon toimijoiden laajaan kirjoon.

Edellytettävä osaaminen ja työkokemusSinulla on vähintään kolme vuotta alan työkokemusta, tutkintosi on vähintään rakennusalan AMK/ opistoinsinööri. Pidät vastuullisesta ja oma-aloitteisesta työskentelystä.
Avoimia paikkoja1
Työsuhteen tyyppiVakinainen
TyöaikatyyppiKokoaikainen
Tuleva esimiesJarkko Karvonen
Lisätietoja tehtävästäRakennuttamisryhmän päällikkö Jarkko Karvonen p. 050 529 1404
Hakuaika13.03.2023-28.03.2023 klo 23:59
<< Edellinen sivu

Tulosta