Senaatti

Digitaalisten toimitilapalveluiden projektipäällikkö, Kokoaikainen, Helsinki
Keskeiset työtehtävätDigitaalisten toimitilapalveluiden projektipäällikkönä tehtävänäsi on toimia valtakunnallisesti monipuolisissa tilaratkaisuprojekteissa osana moniammatillista projektiryhmää. Projektipäällikkönä koordinoit ja ohjaat Senaatin digitaalisten toimitilapalveluiden suunnittelun, hankinnan ja toteutuksen osana työympäristöhankkeita. Digitaaliset toimitilapalvelut sisältävät muun muassa tilavarausjärjestelmän palveluja, infonäyttöpalveluja, AV-tekniikkaa sekä sensoripohjaista käyttöasteenmittausta.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän toimipiste sijaitsee Helsingissä. Halutessasi voit työskennellä myös osittain etänä. Toimenkuva edellyttää matkustamista kotimaassa.

Edellytettävä osaaminen ja työkokemus• soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus
• kykyä hallita ja kehittää isoja kokonaisuuksia asiakasnäkökulmasta
• näyttöä menestyksekkäästä projektityöskentelystä ja asiakastyöstä
• aktiivinen ja itsenäinen ote, hyvä paineensietokyky sekä hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.
Arvostettava osaaminen ja työkokemusArvostamme hyviä tiimityövalmiuksia ja asiantuntemusta uusista toimitila- ja työympäristöratkaisuista sekä uteliaisuutta digitalisoituvaa maailmaa kohtaan.
Avoimia paikkoja1
Työsuhteen tyyppiVakinainen
TyöaikatyyppiKokoaikainen
Tuleva esimiesMarko Kääriä
Lisätietoja tehtävästäDigitaalisten toimitilapalveluiden ryhmäpäällikkö Marko Kääriä, p. 050 336 3324 (soittoajat 18.4. klo 14-15, 24.4. klo 9-10 ja 25.4. klo 14-16). (HUOM: HR-järjestelmässämme on katkos 15.4, jonka aikana hakemuksia ei voi jättää).
Hakuaika10.04.2024-01.05.2024 klo 23:59
<< Edellinen sivu

Tulosta