Senaatti

Turvallisuuspalvelupäällikkö, Kokoaikainen, Kouvola
Keskeiset työtehtävätSenaatti-kiinteistöt tarjoaa valtionhallinnon asiakkailleen toimitiloihin liittyviä turvallisuuspalveluita, jotka sisältävät mm. teknologiapalveluita, aula- ja vartiointipalveluita, suojelujohdonpalveluita sekä asiantuntijapalveluita.

Turvallisuuspalvelupäällikkönä tuet ja kehität Senaatti-kiinteistöjen Itä-Suomen alueen työympäristöhankkeiden aikaista toimintaa yhteistyössä muiden Senaattilaisten kanssa. Tehtävässäsi vastaat turvallisuuspalveluiden sopimisesta ja organisoinnista sekä palveluiden ja teknisten kokonaisuuksien kilpailuttamisesta ja laadusta. Osallistut alueen palvelutuottajien toimintatapojen ohjeistamiseen, kouluttamiseen ja valvontaan sekä ohjaat turvallisuuspalveluihin liittyvää toimittajaverkostoa yhdessä Senaatin kiinteistöpäälliköiden sekä projekti- ja rakennuttamispäälliköiden kanssa.

Lisäksi osallistut Senaatin organisaatioturvallisuuden varmistamiseen ja kehittämiseen (koulutus, ohjeistaminen, tarkastaminen) ja varautumissuunnitteluun (jatkuvuus- ja toipumissuunnittelu, häiriö- ja poikkeustilanneohjeistus).

Edellytettävä osaaminen ja työkokemus• soveltuva työkokemus tai korkeakoulututkinto
• turvallisuusteknologian asiantuntemusta ja projektiosaamista
• turvallisuuspalveluiden organisoimiseen ja palveluntuottajien ohjaamiseen liittyvää kokemusta
• riskienhallintaan ja organisaatioturvallisuuteen liittyvää asiantuntijuutta
• turvallisuuteen liittyvän lainsäädännön tuntemusta/opintoja/kursseja
• turvallisuusteknologian asiantuntemusta ja projektiosaamista
• hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö ja esiintymistaidot sekä hyvä paineensietokyky
• asiakas- ja ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen sekä aikaansaava toimintatyyli.
Arvostettava osaaminen ja työkokemusArvostamme kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden asiantuntemusta, kokemusta palveluprosesseista sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa. Hallitsethan tavanomaisimmat toimisto- ja tietojärjestelmät ja kykenet omaksumaan uudet järjestelmät nopeasti.
Avoimia paikkoja1
Työsuhteen tyyppiVakinainen
TyöaikatyyppiKokoaikainen
Tuleva esimiesPia Leivo
Hakuaika09.10.2024-27.10.2024 klo 23:59
<< Edellinen sivu

Tulosta